Tel:
Shanghai Maituo Knitting Co., Ltd.
Shanghai Maituo Knitting Co., Ltd.

Shanghai Maituo Knitting Co., Ltd.

Home ProductsNylon Running Socks

Custom Made Pattern Thin Running Socks For Children / Adults Anti - Slip

Custom Made Pattern Thin Running Socks For Children / Adults Anti - Slip

  • Custom Made Pattern Thin Running Socks For Children / Adults Anti - Slip
  • Custom Made Pattern Thin Running Socks For Children / Adults Anti - Slip
  • Custom Made Pattern Thin Running Socks For Children / Adults Anti - Slip
Custom Made Pattern Thin Running Socks For Children / Adults Anti - Slip
Product Details:
Place of Origin: shanghai
Brand Name: MAITUO
Payment & Shipping Terms:
Minimum Order Quantity: 1200
Price: Negotiation
Packaging Details: Inner Packing: polybag with paper card or per clients request.Outer Packing: 10 dozens per carton(size:40cm*30cm*20cm)
Delivery Time: 30-45 days after order confirm.
Payment Terms: D/A, L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Supply Ability: 1000000/pair/month
Contact Now
Detailed Product Description
Material: Cotton / Nylon / Spandex Color: As Your Request.
Supply Type: Make To Order Size: Custom Made Size
Country Of Origin: China(Mainland) Product Name: Compression & Sports Socks
Product Type: Running/Marathon/nurse/pregnancy/flight Age Group: Adults
High Light:

wool running socks

,

warm running socks

Custom Made Pattern Thin Running Socks For Children / Adults Anti - Slip

 

1.Material

144needle

Nylon70%

Spandex14%

Elastane16%

2. Age Group Adult
3. Size All size is available
4. Pattern Custom Made
5. MOQ 1200 pairs each deisgn
6. OEM Elastane No show Socks
7. Sample Time 3-5 days
8. Packing polybag with paper card or per clients request.Outer Packing: 10 dozens per carton(size:40cm*30cm*20cm)
9. Payment D/A, L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
10. Shipping 30-45 days after order confirm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

feature:

 

The sock is designed with elastic welts to keep it in place and won't slip and won't pierce your shoes. Ideal for outdoor sports, camping,walking, running, jogging and climbing.

 

PACKAGING:
 
Retail packing
 
We offer individual opp bag, header card, plastic hook etc, for the retail packing.
 
Customized packing
 
We also offer customized packing service, with your logo or brand printed on your label.
 
Export packing
 
We use export carton with marks for the protection of the long way shipping.
 
SHIPPING:
 
For big contracts
 
We have a long history of cooperation with international ship companies, so we can provide you with the best transportation service.
 
For samples & small orders
 
We also have good relationships with international express companies such as FedEx, UPS and DHL etc, which enables us to offer the best shipping fees to our customers.

 

Custom Made Pattern Thin Running Socks For Children / Adults Anti - Slip 0

 

Q1. Can you add our own logo on the products? 

A : Yes, we could print customers' logo, if you need, welcome to contact me!

 

Q2. Can you make the products with my design?

A: Yes, we accept OEM and ODM. 

 

Q3: Are you a factory?

Answer: Yes, we are a professional manufacturer with more than 15 years.

 

Q4: Can I have a sample for testing?

Answer: Yes, we can offer free samples for your testing.

We accept Paypal , Western Union, and T/T.

 

Q5: Can I add my logo on your products?

Answer: Yes, OEM and ODM are available for us. Please send us the artwork.

 

Q6: Can I mix the items to place order together?

Answer: Yes, we accept mixed items.

 

Q7: Can I visit your factory before order?

Answer: Yes, welcome to visit our factory.

 

Q8: What is your payment method?

Answer: We accept T/T 30% deposit, and the balance 70% should be fully paid before shipment.

 

Q9: What is Delivery time for production?

Answer: Normally it's 45-60days after sample confirmed and deposit receipt.

 

Q10: What's your shipping method?

Answer: By ocean: FOB vessel shipping; By express courier: DHL, FedEx, TNT, UPS; By Air shipping.

 

Custom Made Pattern Thin Running Socks For Children / Adults Anti - Slip 1

 

 

 

Welcome to contact us. Send us message and questions now!

 

Contact Details
Shanghai Maituo Knitting Co., Ltd.

Contact Person: Maituo

Tel: +8613052423476

Send your inquiry directly to us
Shanghai Maituo Knitting Co., Ltd.
Room 2303, Building B, Dazhong Financial Tower, No. 1023, Yanan West Road
Tel:86-21- 62579981
Mobile Site Privacy Policy China Good Quality Sports Ankle Socks Supplier. © 2018 - 2021 professionalsportssocks.com. All Rights Reserved.